Ticket informatie:

Iedereen die kaarten heeft gekocht voor de editie 2020 heeft in de coronaperiode een mail gehad met verschillende opties waarbij men o.a. geld terug kon krijgen of kaarten kon behouden.

Helaas blijkt nu dat er een aantal mensen de mail nooit gezien hebben of dat hun mailadres inmiddels niet meer bestaat.. Dat horen wij ook. Als het goed is, is alles vóór 10 april opgelost en heeft iedereen dan vervangende kaarten ontvangen in de mail.

De passé partouts destijds worden omgezet naar kaarten voor iedere avond.

Mocht er voor jou nog geen oplossing zijn na 10 april, stuur dan even een mail naar klantenservice@youreventtickets.nl met jouw naam, telefoonnummer, oude ticketnummer, correcte mailadres en vermeld ook voor welke avonden jij tickets had en hoeveel stuks. Dan kan het ticketburo eenvoudig en vlot nieuwe tickets voor jou aanmaken. Doe dit uiterlijk voor 20 april 2022, na deze datum vervalt alles, voornamelijk vanwege onverwachte late meldingen over tickets welke niet meer om te zetten zijn als de avond uitverkocht is.
Wees er dus op tijd bij!

Dit jaar hebben wij geen passe-partouts of andere ticket-acties. De kaarten zijn uitsluitend online te koop, en indien niet uitverkocht nog op de avond zelf aan de deur; door= more.

Als je sponsor van Vinkefest wordt krijg je naast reclame voor je bedrijf kaarten voor alle avonden en daarbij ook consumptiemunten. Neem als bedrijf gerust een kijkje op deze site onder het kopje ‘sponsor worden.’

SPONSOREN

    © Vinkefest.nl "Het feest van Vinkeveen.
    All rights reserved. Website by DWMedia.nl